tiistai 2. tammikuuta 2018

Tammikuu 2018

 
 
Hyvää alkanutta vuotta 2018!

 
 
Toivotan kaikki asiakkaat, sekä uudet että vanhat, tervetulleiksi jatkamaan jo alkanutta matkaa bloomingdayn kanssa.
 
Alla katsaus, miten ja minkä henkisillä tuotteilla kuluvan vuoden ensimmäinen puolikas tulee etenemään.
 
Aloitetaanpa ensin ALEsta.
Tammikuu on perinteisesti ALE-kuukausi.
Näin myös bloomingdaylla.
1.1.2018 alkaneella viikolla bloomingdayn verkkokaupan Tarjoustuotteet-osioon lisätään päivittäin valikoimista poistuvia tuotteita. Käy poimimassa omasi!
Huomioithan myös, että tilauksissa on noutomahdollisuus Espoon Muuralasta. Noutoon liittyvistä asioista tarkemmin tietoa toimitusehdoissa.
 
Kevääseen 2017 verrattuna, keväällä 2018 uusien tuotteiden painopiste tulee olemaan enemmän nk. kovissa tuotteissa tai puutarhahenkisissä tuotteissa. Tekstiilileiden, eli kodin pehmeiden tuotteiden, osuutta pienennetään hieman.
Mutta kyllä. Botany sarja tulee jälleen! Ehdit siis vielä hankkimaan omasi, mikäli hankinta jäi viime vuonna väliin.
 
 
 
bloomingday laajentaa reviiriään, tänä vuonna meidät voi löytää pk-seudun tapahtumien lisäksi myös Kaakonkulmalta! Pysy linjoilla, niin tiedät mitä, missä, milloin tapahtuukaan.
 
Teemana vuonna 2018
bloomingday pyrkii mahdollisuuksien mukaan vähentämään maailmassa syntyvän pakkausmateriaalin määrää. Tämän vuoksi, ethän hämmenny, mikäli tilauksesi toimitetaan laatikossa, joka voi näyttää siltä, että se on nähnyt maailmaa. Näin voi todellakin olla!
Muutama lähetys tehtiin jo vuoden 2017 puolella.
 
Mikäli kuitenkin koet, että tämä kierrätysfilosofia ei istu omaan näkemykseesi, niin tilatessasi tuotteita, ystävällisesti laitathan osoitteeseen info@bloomingday.fi viestin, tilausnumeron kera, että haluat tilauksesi toimitettavan uudessa pakkauslaatikossa. Kiitos!
 
 
Kaikkea ihanaa vuoteesi, have a bloomingday!
 
T. viherhenkinen sisustuskauppiaasi, Sarica
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti